Online vastgoedbeheer

TDC Engineering heeft een online vastgoedbeheer tool ontwikkelt welke eenvoudig is te gebruiken en waarin uw (teken) bestanden kunnen worden opgeslagen. Hiermee kunt u met ons, met uw collega's maar ook met uw toeleveranciers communiceren en/of bestanden uitwisselen.  Hiermee kunnen (teken) bestanden geupload, gemuteerd, ingezien, geprint en gedeeld worden. Dit kan via uw eigen website of via de website van TDC Engineering worden ingericht.

Impressie afbeeldingen

(Klik voor vergroting)

Uitgangspunt van de online vastgoedbeheer tool
Het bedenken van een simpele vastgoedbeheer tool waarmee er door onze klanten snel en eenduidig (teken) bestanden kunnen worden opgezocht, door middel van een logische rubriekindeling. Denk hierbij aan tekeningen van gebouwen, welke in diverse rubrieken kunnen worden ingedeeld. Dat er per gebouw, in zowel  .PDF als .DWG formaat, diverse soorten tekeningen opgevraagd kunnen worden.  

Soorten tekening/bestanden
Hierbij kun je denken aan plattegronden per verdiepingtechnisch en niet technisch weergegeven, gevelaanzichten, doorsnedes, complexoverzicht of een situatie van een gebouw. Per gebouw kan er ook weer onderscheid in het soort tekening worden gemaakt. Denk hierbij aan tekeningen voor brandveiligheid, installaties, gebruiksoppervlakte (GBO), beveiliging etc. 

Zoeken bestanden
U kunt gebruikmaken van een ingebouwde zoekfunctie, waardoor u snel een bestand of map kunt vinden. 

PDF weergave en afdrukken
PDF-bestanden worden standaard met een interne PDF-viewer geopend. De viewer heeft een aantal handige functies zoals een zoom functie, waarmee je kunt in-en uitzoomen. Daarnaast kun je gebruikmaken van een aantal vooraf gedefinieerde zoomniveaus, zoals een scherm vullend zoomniveau. U kunt eenvoudig de geselecteerde tekening afdrukken of downloaden, door gebruik te maken van de juiste icoon. 

Bestanden of mappen uploaden
U kunt zelf, snel en eenvoudig u eigen bestanden en mappen uploaden in een map “te verwerken opdrachten”, waarmee u TDC Engineering de opdracht kunt geven een mutatie te verwerken of bestand te bekijken. Hierdoor hebt u een eenduidige werkwijze voor het verwerken van mutaties van uw tekeningen en altijd het meest actuele bestand beschikbaar. 

Bestanden delen
Tekeningen en bestanden in de online vastgoedbeheer tool kunnen door u met verschillende partijen worden gedeeld. Denk hierbij aan het uitwisselen van een plattegrond in .DWG formaat met uw installateur. Hierdoor kan deze met zijn eigen specifieke software de mutatie van de installatie intekenen op de recente plattegrond welke hij heeft ge-upload. Zodra hij deze heeft verwerkt kan hij hem weer aanbieden in de vastgoedbeheer tool, waardoor u of onze medewerkers hem kunnen controleren en in de juiste rubriek kunt wegschrijven. Hiermee bespaart u geld, daar uw installateur niet eerst zelf een plattegrond moet maken. U kunt een tijdsperiode instellen voor het delen van bestanden. 

Rechten toekennen
TDC Engineering kan voor uw organisatie gebruikers aanmaken met verschillende rechten. Hierbij kunt u denken aan gebruikers die alleen kunnen inzien en printen, maar gebruikers welke toegang hebben de DWG-formaten, die ook kunnen bewerken. De Admin-functie blijft bij TDC Engineering. 

Vastgoedbeheer handleiding
In onze tool is een eenduidig en eenvoudig werkende handleiding ingebouwd, waardoor u op een snelle wijze de tool kunt leren gebruiken. 

Service Level Agreement (SLA)
TDC Engineering heeft een dienstenovereenkomst opgesteld waarin afspraken tussen aanbieder en afnemer zijn vastgelegd. Hierin zijn onder meer zaken als hosting, response tijd in geval storing, beschikbaarheid en toegankelijkheid van de data omschreven. 

Vrijblijvend een afspraak maken

Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Deel deze pagina

Nog meer diensten die wij uitvoeren

Gebouwinformatie

Installatietekening

Complexsituatie

Energie Prestatie Advies label

BIM Model

Splitsingstekening