Werving & selectie bij TDC Engineering

Engineering professionals matchen

Waar vind je zo snel een professional die past bij jouw project en welke contractvorm biedt de meeste mogelijkheden? Geen dag, week of maand is hetzelfde in deze branche en dat brengt telkens weer nieuwe uitdagingen met zich mee. Je bent dan gebaat bij een personele dienstverlener die je daarbij ontlast en ondersteunt. Iemand die talent zoekt dat bij je past, snel kan schakelen en direct beschikt over getalenteerde en ervaren professionals. Wij zijn graag die dienstverlener voor je!

Duurzame relaties aangaan

We investeren veel in de relatie met onze klanten en zorgen dat we het bedrijf én de cultuur goed kennen. We kijken daarbij heel zorgvuldig waar onze klanten specifiek naar op zoek zijn. We zijn altijd transparant, duidelijk en als we denken dat een kandidaat uiteindelijk niet de juiste is, durven we dat ook te zeggen. Dat is één van de belangrijkste redenen dat we altijd perfecte matches maken.

Het TDC Engineering werving- & selectietraject; geen dertien in een dozijn

Een match maken is bij ons niet even snel een ‘deal sluiten’, maar een zorgvuldig traject waarbij we onze kandidaten goed leren kennen. We voeren meerdere gesprekken en testen kandidaten op skills. Daarnaast begeleiden we ze tijdens het hele traject naar een plek waar hun talent het beste tot z’n recht komt.

Het traject

Samen maken we een functieprofiel en de rest kun je aan ons overlaten. Zodra we de juiste kandidaat hebben gevonden, gaat deze, na betaling van fee ter overname, bij u op de loonlijst. De kandidaat kan ook middels een detacheringsperiode tegen een vast uurtarief, na afloop door u in dienst genomen worden.

Afstemming

We gaan samen een gesprek aan waarin we afstemmen wat de belangrijkste aspecten zijn voor zowel de organisatie als het project. Hieronder vallen onder andere de professionele vereisten, de duur van het project en binnen welke periode er dan een specialist nodig is. Wij zorgen voor de juiste begeleiding en gedurende het project zal er dan ook regelmatig afstemming zijn met onze medewerker en uw organisatie.