Projectuitbesteding bij TDC Engineering

Besteed je volledige project aan ons uit

Heb je een specifiek project dat je wilt uitbesteden? Of heb je tijdelijk meer capaciteit nodig om je ‘tekenwerk’ weer op niveau te krijgen? Dan kun je daarvoor ook heel goed bij ons terecht. Je kunt bij ons projecten uitbesteden van een aantal uren, maanden en als het nodig is, zelfs jaren. Ons BIM Bureau heeft niet alleen alle capaciteit, maar ook alle kennis om je te ‘ontzorgen’ met al je tekenwerk. Je bent daardoor niet afhankelijk van één medewerker, maar hebt een heel team tot je beschikking staan. Een bijkomend voordeel is dat we vanuit ons BIM Bureau je tijdens het hele project kunnen adviseren.

Hoe het werkt?

Je kunt bij ons terecht voor het uitwerken van een DO (definitief ontwerp) voor een bouwaanvraag of voor het omzetten van 3D tekeningen naar werktekeningen. Dat doen we op regie-basis met een vooraf ingeschat aantal uren. Het werk zelf wordt gedaan bij ons BIM Bureau op locatie van TDC Engineering in Enschede. Ieder project doorloopt verschillende fases in het ontwerp- en bouwproces waarbij elke fase een duidelijke afbakening heeft. Het schetsontwerp (SO), voorlopig ontwerp (SO), definitief ontwerp (DO) en het technisch ontwerp (TO).

BIM partner vanaf dag één

TDC Engineering is ‘early adopter’ van BIM (Building Information Modeling) en al jaren trotse partner van BIM Nederland. Waarom we zo enthousiast zijn? Het werken met BIM waarborgt continuïteit, verhoogt de snelheid en kwaliteit van processen en reduceert faalkosten. Je creëert op deze manier over de hele linie een betere beheersing van het bouwproces én een veel betere samenwerking tussen alle partijen. En dat maakt een groot verschil, dat we steeds weer zien bij onze opdrachtgevers!