Bouwtekening laten maken bij TDC Engineering

Besteed je bouwkundig tekenwerk aan ons uit

Bij ons kun je terecht voor de uitbesteding van al je bouwkundig tekenwerk. Van complete nieuwbouwprojecten, tot tijdelijke capaciteit aanvulling, of het updaten van bijvoorbeeld je cartotheek. Alles wat je op korte of lange termijn nodig hebt. Onze experts zijn ervaren projectleiders, BIM modelleurs en BIM coördinatoren. Stuk voor stuk professionals die helemaal up-to-date zijn met de nieuwste tekensoftware en laatste wet- en regelgeving.

Puilt je archiefkast uit met bouwtekeningen? Go digital!

Heb jij net als veel van onze opdrachtgevers je bouw (kundige)tekeningen nog steeds in de archiefkast liggen? Dat is jammer want waarschijnlijk zijn een groot aantal daarvan niet meer actueel door o.a. verbouwingen of nieuwbouw. Gelukkig is onze ‘specialiteit’ het zowel 2D als 3D digitaliseren en up-to-date brengen van tekeningen. Hiermee heb je je volledige carthotheek en vastgoedbeheer digitaal. Wat betekent dat je in de toekomst mutaties en verbouwingen snel en eenvoudig bijwerkt en je tekeningen altijd up-to-date zijn.

Parkeer je data bij Vastgoed Beheer van TDC Engineering

Digitaal tekenwerk is vaak een aanslag op je opslagcapacitieit. Bij veel van onze klanten neemt dat al snel meerdere terabytes aan ruimte in. Om die reden ontwikkelden wij onze online portal Vastgoed Beheer. Zodat je, als je wilt, je tekenwerk op onze server kunt parkeren. Waarbij je direct ook verzekerd bent van een volledige back-up bij een externe dataserver. Op deze manier heb je dag en nacht en vanaf iedere locatie (zelfs via je mobieltje) toegang tot je data. En beschik je altijd over de laatste versie van je tekeningen.

Waarom vastgoedbeheer van TDC Engineering?

BIM partner vanaf dag één

TDC Engineering is ‘early adopter’ van BIM (Building Information Modeling) en al jaren trotse partner van BIM Nederland. Waarom we zo enthousiast zijn? Het werken met BIM waarborgt continuïteit, verhoogt de snelheid en kwaliteit van processen en reduceert faalkosten. Je creëert op deze manier over de hele linie een betere beheersing van het bouwproces én een veel betere samenwerking tussen alle partijen. En dat maakt een groot verschil, dat we steeds weer zien bij onze opdrachtgevers!