Detachering BIM professionals TDC Engineering

Detachering van ons eigen BIM professionals

Heb je tijdelijk extra capaciteit nodig en/of ‘kennis aanvulling’ in je team? Dan kun je voor een bepaalde periode (flex of vast) de BIM professionals van TDC Engineering inhuren. Tijdens de afgesproken periode wordt hij of zij jullie nieuwe collega, en werkt samen met jullie team. De BIM expert is op dat moment exclusief werkzaam voor jullie bedrijf en project, maar in dienst van TDC Engineering. Bijkomend voordeel is dat je gedurende deze periode ook alle expertise van ons BIM Bureau tot je beschikking hebt.

Hoe het werkt?

Afhankelijk van functie en ervaring berekenen we een uurtarief. De periode wordt vastgelegd in een overeenkomst en kan in overleg verlengd worden. Een mooie oplossing wanneer je tijdelijk extra capaciteit nodig hebt.

Waarom de BIM professionals van TDC Engineering?

Als de continuïteit van het werk in het gevaar komt door bijvoorbeeld een nieuw project of tekort aan vakkundig personeel. Dan is het fijn als je ook tijdens drukkere periodes kwaliteit kunt blijven leveren. Een extra collega voor je BIM- tekenafdeling is dan een welkome aanvulling. Gelukkig hebben onze BIM professionals ervaring opgedaan bij uiteenlopende opdrachtgevers en projecten. Ze zijn flexibel, hoogopgeleid en up-to-date met alle relevante software en wet-en regelgeving.