Complexsituatie

Bent u op zoek naar een visueel overzicht van uw bezit? Voor diverse woningcorporaties en zorginstellingen in het land heeft TDC Engineering complexsituaties vervaardigd. Deze complexsituaties geven een helder beeld van het bezit van de corporatie. Per complex of wijk wordt er een situatie gemaakt. Het vervaardigen van deze complexsituaties is een overzichtelijke aanvulling op een bestaande of een nieuwe woningcartotheek voor zowel de corporatie, huurders en voor zorginstellingen. 

Impressie afbeeldingen

(Klik voor vergroting)

Wat is een complexsituatie? 

Een complexsituatie is een overzicht van een complex of eventueel een hele wijk die in het bezit zijn van bijvoorbeeld een woningcorporatie of zorginstelling. Het bezit op de situatie kan op diverse manieren weergegeven worden, denk hierbij aan bijvoorbeeld ingekleurde energie labels of strategisch voorraadbeheer.  

Door middel van een donkergrijze filling wordt weergegeven wat het bezit binnen het ‘huidige’ complex is. Door middel van een lichtgrijze filling wordt het overige bezit buiten het ‘huidige’ complex weergegeven. Het is mogelijk de complexsituaties uit te breiden door het creëren van extra bladen. Hierop kan bijvoorbeeld het energielabel van alle woningen en gebouwen worden weergegeven of doormiddel van kleuren het strategische voorraadbeheer van een wijk of een complex. 

Waarvoor heb je een complexsituatie nodig? 

De complexsituaties geven op een duidelijke wijze een overzicht van het desbetreffende complex en geven een goed inzicht in waar het zich bezit bevind in een straat, wijk of plaats. 

Deze situatie kunnen corporaties bijvoorbeeld meegeven aan aspirant huurders wanneer zij naar hun potentiële huurwoning toe gaan om te bezichtigen. 

Wanneer je denkt aan de strategie van een corporatie t.b.v. het eventueel verkopen en of onderhouden van complexen, kun je eenvoudig inzichtelijk maken hoe het plan in de wijk eruit ziet voor de komende jaren. Doormiddel van kleurgebruik kun je de strategie op een eenvoudige en duidelijk wijze kenbaar maken bij bijvoorbeeld gesprekspartners. 

Voor zorginstellingen kunnen situaties gemaakt worden waarop je in een oogopslag kunt zien waar zich panden bevinden in een bepaalde regio of plaats. 

Wat kost een complexsituatie? 

De kosten voor het maken van de situaties is erg afhankelijk van de omvang van het project en de hoeveelheid informatie dat je er in wilt stoppen. 

Te denken valt aan het aantal verschillende informatielagen zoals, bezit, energie prestatie advies label of strategisch voorraad en de omvang van het vastgoed dat verwerkt moet worden. 

TDC Engineering maakt op verzoek een prijsvoorstel waarin alle wensen van u als klant meegenomen worden. Tijdens het bespreken van deze offerte worden eventueel wensen bijgesteld en kunnen wij bij goedkeuring beginnen met de uitvoerig hiervan. 

Vrijblijvend een afspraak maken

Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Deel deze pagina

Nog meer diensten die wij uitvoeren

Gebouwinformatie

Installatietekening

Energie Prestatie Advies label

Online vastgoedbeheer

BIM Model

Splitsingstekening